HARDFEST in LA / Halloween in Santa Barbara

En av de mest innholdsrike helgene siden vi kom til USA har akkurat passert, med påtrykket "en californsk by på en helg er ikke nok, gi oss to!!". På fredag rullet vi opp til englebyen hvor vi på forhånd hadde bestilt hotellrom ikke så langt unna Downtown. Ingen av oss hadde derimot kart, og det å finne fram til ett hus i en by som har noe sånt som 17 millioner innbyggere inkl forsteder er ikke like lett. Eivind og Ato benyttet seg av den kjente "rull ned ruta og spør de i bilen ved siden av om veien når du venter på grønt lys"-taktikken, mens Rasmus og Torbjørn kjørte rundt i diverse hoods og leita etter åpne, trådløse nettverk de kunne koble mobilen på for å bruke Google Maps. Begge deler gikk til slutt.

På kvelden var det klart for Hard Haunted Mansion 2009, en stor happening med navn som A-Trak, Adam Tensta, Danger, Deadmau5 og The Bloody Beetroots. Dette var helt av kroken. Vi hooka etter hvert opp med marin/maskin-folka og faktisk slo vi av noen ord med Adam Tensta (som for det meste sa "FAN VA BRA!"). Følelsen av å være en av 10.000 hoppende glade mennesker er veldig ubeskrivelig, og det faktum at vi ikke var tilbake på hotellet før etter sola sto opp sier vel at det var gøøøy. Woop woop!

thebloodybeetrootsbloodybeetroots


Da vi vokna dagen etterpå dro vi opp til Hollywood og spiste american lunch som frokost på MacD. Ble også noe tid til stjernetitting.
Denne dagen var det jo også Halloween, og i statene er dette huge. Alle kjenner til greia med å kle seg ut, men det er ingen regel om at outfiten skal være skummel ellerno. Bare vær utkledd. Ato, Rasmus, Eivind og Torbjørn var henholdsvis (bad?) Angel, (good?) Angel, Rome Warrior og Julius Caesar. Vi dro en time lenger nord, til Santa Barbara, hvor vi møtte flere kjentfolk.

Isla Vista er navnet på en bydel som ligger like ved universitetet, og her bor det derfor naturligvis mange studenter. På Halloween blir hele bydelen forvandlet til en Halloween-folkefest, og noen jeg prata med mente det var 40.000-50.000 som var samlet der. Mot kvelden tok vi en taxi dit, og møtte hundrevis av nurses, Supermen, sjørøvere, politimenn- og kvinner, vampyrer og pocahontaser. Som over alt ellers i USA var det også mye ordentlig politi i gatene, noe Rasmus fikk merke da de tok fra han det 30 cm lange plastsverdet hans...

1264018835266131978518131938389455208686n


Nå venter en mandag til fredag med intensivt skolearbeid. 

Én kommentar

PiA

30.nov.2009 kl.19:52

Hvor blir det av bilde av Icky Twinsa????

Skriv en ny kommentar

hits