Knock, knock! Who's there? Reality!

En liten stund siden sist oppdatering nå, så her kommer den! Vi har merka at skolen har starta for fullt. Her kjører de en litt annen modell enn på NTNU, med veldig tellende innleveringer og midterms. Disse to tilsammen kan ofte telle opp til 60% av sluttkarakteren, i motsetning til eksamen-teller-100%-NTNU-style. Dette betyr at skippertaksmetodens suksesshistorie her er forholdsvis ikke-eksisterende. Semesteret her veldig kort, bare litt over 2 måneder. 
Og når et tonn med pensum skal presses inn på så kort tid sier det seg selv at det går med noe tid til skolearbeid. Vi har utrolig nok lært oss å utvide døgnet med mer enn 24 timer, så vi har like vel tid til det vi vil gjøre.

Vi har også fått et kjæledyr. Da vi satt på terrassen og spiste middag dukket plutselig denne vaskebjørnen opp i palmen som står like ved huset. Han ble selvfølgelig døpt Frank. Vi har ikke sett han siden, men vi er alle dyrevenner, og liker ikke å binde fast kjæledyret vårt. Håper vi ser han igjen!

cimg0300

Midt på campus finnes Geisel Library. Denne futuristiske bygningen har speilglass om dagen, men når det blir mørkt vil naturligvis lyset innenfra være sterkere, og den framstår som en gigantisk lanterne. Ved å linke dere videre kan dere se wikipedias bilde av Geisel @ day time.


cimg0331


Marius forklarer

cimg0326

Astrofysikk og matriseprosessering is up

cimg0327

Veranda 3A på bibilioteket. "Get smart, get tan" :D

cimg0337

Hele USA er snart klar for Halloween. Vi har selvsagt kjøpt costumes, for mange her er Halloween større enn julefeiringa. Blir spesielt morsomt iom at vi kjører opp langs kysten, til Santa Barbara, for å vise oss fram i draktene våre. Som dere skjønner er dette en teaser til neste blogginnlegg, don't go nowhere. TO BE CONTINUED...

cimg0343

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits