Envy

I går var det fredag aka tid for sosial stimuli. Eivind har oppdaget en av USAs skatter, nemlig fraternities, og har ca blitt medlem i PI KAPPA ALPHA (ΠΚΑ). Han tilbragte kvelden i PIKEs mansion. Rasmus, Ato og Torbjørn bestemte seg derimot for å dra downtown (dt) San Diego. Vi hadde aldri vært ute dt, kun på Pacific Beach. Mens PB er laidback og uformelt er dt hakket mer glamorøst og eksklusivt. 

Vi hadde hørt mye bra om en plass som heter Ivy Hotel med den tilhørende nattklubben Envy. Denne plassen er faktisk med av '"The Worlds Finest Clubs", og ikke uten grunn. Bare barkartet er verd like mye som gullbeholdninga i Fort Knox, og det ble toppet av en flaske av den fineste Champagnen til den runde summen av $30,000. Noe som er like mye som vi får i støtte av lånekassen for et helt år. Vi holdt oss derfor naturligvis bare til én flaske. Nattklubben ligger i kjelleren, men du kan ta heisen opp til taket og fortsette på San Diegos største roof top. Veldig bra utsikt, fantastisk stemning. Og ja, det jobber en mann i hver heis som trykker på etasjeknappen for deg. Like vel er det 12% arbeidsledighet i California..

Et pluss: Roger Sanchez, som hadde superhiten "Another Chance" (søk den opp på spotify så husker du den garantert) var DJ denne kvelden. Dette dannet en perfekt ramme sammen med alle bra folka (holla!) og lokalet. It was so money! (oversatt: Det var så bra!)

Envy
424811255338650711254189150731184516957567n

Toppetasjen
ivyhoteleden

2 kommentarer

hej, har det hendt deg at du ikke har fått logga inn på blogg.no ? svar på min blogg :D

Elisabeth

12.okt.2009 kl.09:10

Hei gutter ;) ser ut som dere lever livet... jeg vil også ha sol og varne og luksus :P Veldi bra at dere har laget dere en blogg, morsomt å følge med på hva som skjer der borte.. Forhåpentligvis får vi til å komme å besøke dere hadde vært kjempe gøy iallefall :)

Skriv en ny kommentar

hits