Party in the OC

Lørdag morgen ringte Martin, han lurte på om vi ville være med på bursdagsfest i the OC. Siden vi ikke hadde noen andre planer hørtes ikke det feil ut. Så dermed pakket vi sakene våre og svingte Mustangen ut på i-5, Eivind skulle på seiling med en gjeng fra UCSD så han ble ikke med.

Toby og Rasmus var de dedikerte sjåførene i Team Mustang, Team Volvo stilte med Kristian.
20091003 162307

Etter å ha kjørt i rundt en time, svingte vi av ved Laguna Beach og videre til Newport og Huntington Beach. På Huntington Beach tok vi en pause. Kristian benyttet pausen med en surfetur, mens resten av gutta chilla på piren. Her var det også tid for litt saklig billedtagning.

Laguna Beach, fra venstre: Ato, Rasmus, Martin, Kristian og Roger.
20091003 155843

Newport Beach
oc3

Huntington Beach
20091003 175507

Etter Huntington Beach gikk turen til endestoppen, party! Festen var i hagen, der fikk vi servert pizza, snacks, øl og noen drinker. Festen ble feiret på amerikansk vis, med røde kopper, drikkeleker og grillede marshmallows. Norge prøvde seg på Beer Pong mot USA, noe som endte i knusende nederlag for ett av de norske lagene, 0 - 7(+1). Det skal sies at Team USA har litt mer erfaring når det kommer til Beer Pong. 
Etter et par runder med Guitar Hero tikket klokken mot 4 am, og festen gikk mot slutten. Slitne festdeltakere fikk hver sin soveplass,og dermed ble det god natt the OC.

Kristian og Toby spiller, med Rasmus som coach på sidelinjen.
oc2

Three of six Norwegian friends.
oc1

Dagen derpå fikk vi servert kaffe på uteterassen, veibeskrivelse til nærmeste frokostservering fulgte med. Etter en breakfast burrito på Pepe's pekte vi nesene hjemover.

Gutta sa farvell til the Orange County og god morgen til San Diego.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits