20.sep.2009

Velkommen til deg! Vi har lenge snakket om å få opp bloggen og nå som vi ikke trenger å bruke tid på å få de amerikanske livene våre og leiligheten up'n'running har vi tid til å skrive litt om ting som skjer i San Diego, CA. Vi bestemte oss tidlig for å finne en plass å bo på Pacific Beach (PB), en slags strandkoloni i San Diego. Dette skjedde, her er og bor vi nå altså. 

Navnet PB toads har også sin historie. I New York møtte vi ei dame fra San Diego, som overbeviste fire naive nordmenn om at innbyggere på Pacific Beach ble kalt PB toads. Et kjapt googlesøk senere viste at dette nok var en vittighet fra hennes side, men det ble i det minste en historie av det. Derfor ser vi nå på oss selv som 100% PB toads. 


Bildet i headeren viser forresten stranda som ligger to minutter nedenfor huset vi leier. Den har tilnærmet uendelig lang utstrekning. Langs hele stranda følger dessuten en betonglagt walking pad. Enten man sykler, går eller springer føler vi oss litt som i Pacific Blue. Det føles veldig rett.

Håper du har lyst til å følge livet vårt her i California, så skal vi prøve å oppdatere deg så mye som mulig!

Hilsen Ato, Eivind, Torbjørn og Rasmus

3 kommentarer

Rigmor (mamma Eivind)

28.sep.2009 kl.12:44

Hei sønn og gutter :)
Dere har det fint ser det ut til og det er flott! Skal bli spennende å følge med dere på bloggen. Have fun og kose sæ med studier :)

Toby

30.sep.2009 kl.21:23

Hei Rigmor,

hyggelig å se at du velger å følge med. Stikk innom titt og ofte for nye oppdateringer. Vi har det så bra atte!

Lille, stesøstra te Ato

30.sep.2009 kl.22:34

Ser ut til at dere ikke lider noe nød. Flott plass, deilig strand. Jonas er gør misunnelig :-) Kos dere masse og husk å lese litt av og til.
Lille

Skriv en ny kommentar

hits